Werken bij Transport en Logistiek

Spotta werkt nauw samen met logistiek en transportondernemers (subcontractors). Dankzij deze samenwerking kunnen we wekelijks rekenen op een kwalitatief goed en efficiënt uitbesteed transportnetwerk. Hierin staat de gelijkwaardigheid, duidelijkheid en professionaliteit van zowel Spotta als de ondernemers centraal. Spotta gaat graag een jarenlange samenwerking aan.

 

Samenwerken kan op deze manier

Voor de continue optimalisatie van ons netwerk zoeken we regelmatig nieuwe subcontractors voor fijnmazige distributie, vrachtwagendistributie, depotbeheer en bezorging. Bekijk hier wat ervoor nodig is om samen te werken.

Bezorgondernemer

Locatie: Nederland

Subcontractor

Ondernemer fijnmazige distributie

Locatie: Nederland

Subcontractor

Vrachtwagendistributeur

Locatie: Nederland

Subcontractor

Depotbeheerder

Locatie: Nederland

Subcontractor

01 / 04
Brievenbus1

Bezorgondernemer

Als bezorgondernemer bent u verantwoordelijk voor uw bezorgteam (minimaal 4 - 6 personen). Samen met uw bezorgteam bezorgt u wekelijks de verschillende producten bij de consument. Van folderpakketten tot huis-aan-huiskranten. Houd er rekening mee dat het bezorgen van folderpakketten en andere producten fysiek zwaar werk is.

Depotbeheerder

Vanuit depots verspreid over heel Nederland worden de Spotta-folderpakketten door fijnmazige distributie uitgereden. De depotwerkzaamheden voor Spotta vinden plaats van woensdag tot en met zaterdag, met een uitloop naar maandag. Momenteel zijn we voor meerdere locaties in Nederland op zoek naar depotbeheerders.

laaddeuren
bezorger

Ondernemer fijnmazige distributie

De fijnmazige distributie verspreidt de Spotta folderpakketten in heel Nederland. Dat gebeurt op donderdag t/m zaterdag met uitloop naar de maandag. We zijn regelmatig op zoek naar ondernemers voor onze fijnmazige distributie.

Vrachtwagen-distributeur

De afdeling Netwerkregie van Spotta verzorgt de planning en transport met vrachtwagens voor de diverse opdrachtgevers. Zo worden bijvoorbeeld vanuit onze seal- en sorteercentra de Spotta folderpakketten op pallets en in palletbakken door vrachtwagens naar de diverse depots in heel Nederland uitgereden. We zijn regelmatig op zoek naar ondernemers die beschikken over vrachtwagens.

vrachtwagen

Zij vertellen over samenwerken met ons

VDW Distributie Service

De samenwerking met Spotta verloopt altijd goed en vriendelijk

Combi Trans

Uitdagingen zijn er voldoende, maar dat is ook de charme van dit vak. 

01 / 02