Word jij onze nieuwe collega?

Wil jij werken bij een dynamische organisatie met ruim 400 medewerkers in diverse functies en ruim 21.000 bezorgers? Echt impact maken met jouw kwaliteiten, jezelf ontwikkelen en Spotta op de kaart zetten? De koffie staat voor je klaar!

Alle vacatures

Bekijk alle vacatures bij Spotta.

Commercie, Operatie en Staf

Bij Spotta vind je functies uiteenlopend van marketeers tot controllers en van medewerker klantenservice tot productiemedewerker.

Bezorgen

Als bezorger van Spotta verspreid je wekelijks een paar uurtjes brievenbusreclame. Je verdient lekker en bezorgt in je eigen buurt.

Transport & logistiek

We zoeken regelmatig nieuwe logistiek en transportondernemers (subcontractors) voor fijnmazige distributie, vrachtwagendistributie en depotbeheer. Ook zoeken we vaak bezorgteams.

Werken bij Spotta

Spotta is een informeel bedrijf waar je de kans krijgt om écht aan het roer te zitten. We staan altijd open voor nieuwe ideeën en initiatieven, of je nu een week, een maand of een jaar bij Spotta werkt. We geloven erin dat talent gestimuleerd moet worden en bieden dan ook graag de gelegenheid om jezelf door te ontwikkelen. We investeren veel in onze medewerkers en vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt.

Zie je een passende vacature?

Zie je geen passende vacature maar wil je graag bij Spotta werken? Dat horen we natuurlijk graag. Daarom kun je ook een open sollicitatie sturen.

Accountmanager Resellers

Locatie: Utrecht

32 uur

Hbo- werk- en denkniveau

Projectmedewerker Planning

Locatie: Utrecht/hybride

32-40 uur

Mbo werk- en denkniveau

Callcenter Sales Agent 

Locatie: Utrecht

minimaal 24 uur

Medewerker Contactcenter

Locatie: Utrecht

Tenminste 16 uur

Bezorgondernemer

Locatie: Nederland

Subcontractor

Ondernemer fijnmazige distributie

Locatie: Nederland

Subcontractor

Vrachtwagendistributeur

Locatie: Nederland

Subcontractor

Depotbeheerder

Locatie: Nederland

Subcontractor

01 / 08

Dit is waarom wij bij Spotta werken

  • Een goed salaris.
  • Ruimte en gelegenheid voor zelfontwikkeling.
  • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. 
  • Een platte, informele organisatie met een goede werksfeer.
  • Ervaren teamgenoten, die je helpen te groeien in de functie. 
  • Goede overige arbeidsvoorwaarden 
  • Minimaal 30 vakantiedagen
Productiemedewerker
olivierstaand
Martin Crezee
Aan het werk

Een werkplek voor iedereen

Collega Gert had 'afstand tot de arbeidsmarkt'. Nu gaat hij met veel plezier aan het werk en wij zijn ontzettend blij met hem.  

Wat onze collega's zeggen

Sharon | Marketing en Communicatie Adviseur

Carrière naar een hoger niveau

"Ik werk in een dynamisch team. Mijn werkzaamheden zijn gericht op de externe communicatie, waaronder de onlinestrategie voor bezorgers en adverteerders. Bij Spotta ligt de focus op innovatie én ontwikkelen van nieuwe concepten waarmee we de markt veranderen. Hierdoor blijf ik continu uitgedaagd. Werken bij Spotta is een fantastische ervaring waarbij ik de kans krijg mijn talenten te ontwikkelen en mijn carrière naar een hoger niveau te tillen!"

Dorien | Medewerker Bezorgersservice

Leuk contact en afwisselende werktijden

“Ik werk met veel plezier bij Spotta door het leuke contact met de vaak jonge en enthousiaste bezorgers via de chat, mail en telefoon. Ook is het team waarin ik werk heel leuk en gezellig. Het zijn allemaal verschillende type mensen. De werktijden zijn afwisselend en ook dat vind ik fijn.”

Gio | Business Controller bij Finance

Elke dag verbeteren

“Bij Spotta is geen dag hetzelfde. Voornamelijk werk ik samen met de afdeling Finance en verschillende Business managers binnen Spotta. Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte bij Spotta kreeg ik een gevoel van vertrouwen en respect. Er heerst een hechte familie sfeer binnen het bedrijf. Kijkend naar de toekomst proberen wij ons elke dag te verbeteren. Niet alleen als individu, maar vooral als team/afdeling.”

Monika | Feedervuller bij Productie Eindhoven

We helpen elkaar

“Ik voel me erg op mijn gemak binnen Spotta. Leidinggevenden en collega’s zijn bereid om me te helpen. Er zit voldoende afwisseling in mijn werk. Daarnaast waardeer ik ontzettend dat ik via Spotta een cursus Nederlands heb kunnen doen.”

Matthijs | Manager Subcontracting bij Transport

Variatie en dynamiek

“Ik krijg de vrijheid om mijn werkzaamheden helemaal zelf in te richten. De variatie tussen kantoor, thuiswerken en het bezoeken van subcontractors vind ik ideaal. Ik houd mij voornamelijk bezig met strategische vraagstukken, waarbij ik de kans krijg om processen en beleidstukken te ontwikkelen en deze in praktijk te brengen. Het is fijn dat Spotta ontwikkeling ook belangrijk vindt, waardoor ik een cursus kan volgen. Kortom: Super leuk bedrijf!”

Maartje | HR Adviseur

Deuren staan altijd open

“Waarom ik zoveel plezier heb in het werken bij Spotta? Je bent geen nummer maar een persoon waar oor en oog voor is. En vanuit mijn functie als HR-adviseur mag ik daar ook een actieve rol in spelen richting mijn collega’s; bijvoorbeeld het verzorgen van de Welkomstdag, een aantal keer per jaar een aardigheidje, maar ook als aanspreekpunt bij HR. De deuren staan altijd open en er zijn hele informele en korte communicatielijnen.”

Bart-Jan | Netwerkregisseur

Zelfstandigheid en plezier gecombineerd

“Spotta biedt een werkomgeving waar zelfstandigheid en plezier met elkaar worden gecombineerd. In een markt die de komende jaren flink gaat veranderen, van bulk naar gesegmenteerde folders, wordt dat alleen maar meer. Ik zoek met collega’s continu naar de beste oplossingen en stel daarbij de vraag: wat is daarvoor nodig? Er wordt vaak de vraag gesteld wat mijn idee is en of ik daaraan mee wil werken, dat vind ik fijn en zeg dan ook graag ‘ja’.”

Mick | Manager Bezorgen

Groot innovatief vermogen

“Wist je dat Spotta één van de grootste jongeren werkgevers van Nederland is? Ik vind het fantastisch om iedere dag zo'n tien- tot honderdtal kinderen blij te kunnen maken met hun eerste baantje. Dankzij ons grote innovatieve vermogen zijn we iedere dag bezig om een stap beter of meer te kunnen doen voor de bezorgers. Voor mij is het ontzettend waardevol om hier een bijdrage aan te mogen leveren.”

Robert | Marketing- en Communicatiemedewerker

All inclusive...

Spotta is een heel divers bedrijf. Met bezorgers van dertien tot ver boven de pensioengerechtigde leeftijd. Mijn collega’s op kantoor en in de productie komen uit 22 verschillende landen. Met hun eigen taal, uiteenlopende religies, feestdagen en gewoontes. Mannen, vrouwen, lhbt+’ers. Theoretisch en/of praktisch opgeleid. Kortom, iedereen is er welkom en kan zichzelf zijn. Een inclusiever bedrijf ga je niet gauw vinden. En ik ben er trots op om daarvan deel uit te maken.

01 / 09