Werken bij Commercie, Operatie en Staf

Spotta biedt een grote diversiteit aan functies. Bij commercie werken de verschillende afdelingen van sales (Retail, MKB, en New Markets), marketing en business intelligence nauw samen om adverteerders enthousiast te maken voor onze producten en het beste verspreidadvies te geven.

Bij operatie zetten de afdelingen productie, transport en bezorgen zich vervolgens in om iedere week weer die bekende hoge kwaliteit te blijven leveren. Al deze afdelingen kunnen niet functioneren zonder de ondersteuning van stafafdelingen Finance, Informatiemanagement en Human Resources (HR). We zoeken continu sterke krachten in de meest uiteenlopende functies. Van marketeers tot controllers en van medewerker klantenservice tot productiemedewerker.

 

Zie je een passende vacature?

Zie je geen passende vacature maar wil je graag bij Spotta werken? Dat horen we natuurlijk graag. Daarom kun je ook een open sollicitatie sturen.

Strateeg Media en Consument

Locatie: Utrecht

Fulltime

Hbo- werk- en denkniveau

Medewerker Werving

Locatie: Utrecht

24 uur

Medewerker Contactcenter

Locatie: Utrecht

Tenminste 16 uur

Managementtrainee

Locatie: Utrecht

32-40 uur

01 / 04

Organogram

ORGANOGRAM

Spotta’s locaties

Spotta heeft productielocaties (fabrieken) in Utrecht, Meppel en Eindhoven. Alle locaties hebben ook kantoorwerkplekken. Locatie Utrecht is het grootste en daar zijn ook de meeste kantoorwerkplekken. De afdelingen Commercie en Staf werken voornamelijk vanuit Utrecht en thuis. Een groot deel van de afdeling Bezorgen werkt in Meppel. 

Locaties Spotta
SpottaHQ
Martin Crezee
Aan het werk

Locatiemanager Martin aan het woord

Wat onze collega's zeggen

Sharon | Marketing en Communicatie Adviseur

Carrière naar een hoger niveau

"Ik werk in een dynamisch team. Mijn werkzaamheden zijn gericht op de externe communicatie, waaronder de onlinestrategie voor bezorgers en adverteerders. Bij Spotta ligt de focus op innovatie én ontwikkelen van nieuwe concepten waarmee we de markt veranderen. Hierdoor blijf ik continu uitgedaagd. Werken bij Spotta is een fantastische ervaring waarbij ik de kans krijg mijn talenten te ontwikkelen en mijn carrière naar een hoger niveau te tillen!"

Dorien | Medewerker Bezorgersservice

Leuk contact en afwisselende werktijden

“Ik werk met veel plezier bij Spotta door het leuke contact met de vaak jonge en enthousiaste bezorgers via de chat, mail en telefoon. Ook is het team waarin ik werk heel leuk en gezellig. Het zijn allemaal verschillende type mensen. De werktijden zijn afwisselend en ook dat vind ik fijn.”

Gio | Business Controller bij Finance

Elke dag verbeteren

“Bij Spotta is geen dag hetzelfde. Voornamelijk werk ik samen met de afdeling Finance en verschillende Business managers binnen Spotta. Vanaf het eerste moment dat ik binnen stapte bij Spotta kreeg ik een gevoel van vertrouwen en respect. Er heerst een hechte familie sfeer binnen het bedrijf. Kijkend naar de toekomst proberen wij ons elke dag te verbeteren. Niet alleen als individu, maar vooral als team/afdeling.”

Monika | Feedervuller bij Productie Eindhoven

We helpen elkaar

“Ik voel me erg op mijn gemak binnen Spotta. Leidinggevenden en collega’s zijn bereid om me te helpen. Er zit voldoende afwisseling in mijn werk. Daarnaast waardeer ik ontzettend dat ik via Spotta een cursus Nederlands heb kunnen doen.”

Matthijs | Manager Subcontracting bij Transport

Variatie en dynamiek

“Ik krijg de vrijheid om mijn werkzaamheden helemaal zelf in te richten. De variatie tussen kantoor, thuiswerken en het bezoeken van subcontractors vind ik ideaal. Ik houd mij voornamelijk bezig met strategische vraagstukken, waarbij ik de kans krijg om processen en beleidstukken te ontwikkelen en deze in praktijk te brengen. Het is fijn dat Spotta ontwikkeling ook belangrijk vindt, waardoor ik een cursus kan volgen. Kortom: Super leuk bedrijf!”

Maartje | HR Adviseur

Deuren staan altijd open

“Waarom ik zoveel plezier heb in het werken bij Spotta? Je bent geen nummer maar een persoon waar oor en oog voor is. En vanuit mijn functie als HR-adviseur mag ik daar ook een actieve rol in spelen richting mijn collega’s; bijvoorbeeld het verzorgen van de Welkomstdag, een aantal keer per jaar een aardigheidje, maar ook als aanspreekpunt bij HR. De deuren staan altijd open en er zijn hele informele en korte communicatielijnen.”

Bart-Jan | Netwerkregisseur

Zelfstandigheid en plezier gecombineerd

“Spotta biedt een werkomgeving waar zelfstandigheid en plezier met elkaar worden gecombineerd. In een markt die de komende jaren flink gaat veranderen, van bulk naar gesegmenteerde folders, wordt dat alleen maar meer. Ik zoek met collega’s continu naar de beste oplossingen en stel daarbij de vraag: wat is daarvoor nodig? Er wordt vaak de vraag gesteld wat mijn idee is en of ik daaraan mee wil werken, dat vind ik fijn en zeg dan ook graag ‘ja’.”

Mick | Manager Bezorgen

Groot innovatief vermogen

“Wist je dat Spotta één van de grootste jongeren werkgevers van Nederland is? Ik vind het fantastisch om iedere dag zo'n tien- tot honderdtal kinderen blij te kunnen maken met hun eerste baantje. Dankzij ons grote innovatieve vermogen zijn we iedere dag bezig om een stap beter of meer te kunnen doen voor de bezorgers. Voor mij is het ontzettend waardevol om hier een bijdrage aan te mogen leveren.”

Robert | Marketing- en Communicatiemedewerker

All inclusive...

Spotta is een heel divers bedrijf. Met bezorgers van dertien tot ver boven de pensioengerechtigde leeftijd. Mijn collega’s op kantoor en in de productie komen uit 22 verschillende landen. Met hun eigen taal, uiteenlopende religies, feestdagen en gewoontes. Mannen, vrouwen, lhbt+’ers. Theoretisch en/of praktisch opgeleid. Kortom, iedereen is er welkom en kan zichzelf zijn. Een inclusiever bedrijf ga je niet gauw vinden. En ik ben er trots op om daarvan deel uit te maken.

01 / 09