Nieuwsoverzicht

Hier vind je alle nieuwsberichten van Spotta.
Meld je aan op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven over de ontwikkelingen rondom brievenbusreclame.

 
Filteren
Aantal resultaten: 37
Sorteer op

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Spot On: Marketing & communicatie

10-03-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop."

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Finance & Control

23-01-2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11-11-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB.

SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01-10-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen.

Spot On: Transport

01-08-2022

Het team Transport is onderdeel van Transport & Netwerkregie en bestaat uit vier Coördinatoren Klein Vervoer en Depots (Agnetha de Jong, Franklin Kuipers, Jan Klomp en Etienne Verhoeven) en twee Managers Subcontracting (Edwin Klep en Matthijs Hellmann).

Spot On: HR

05-07-2022

Deze maand zetten we de spot op het team dat veel voor ons doet, wat we niet altijd zien: HR! HR is de afkorting van Human Resources (Personeelszaken). Het HR-team bestaat uit drie personen; Yvonne van Groningen (Manager), Maartje Kuipers (HR Adviseur) en Audrey Merkx (Adviseur Arbo en Verzuim).

 

SPOT ON: Sales Retail

07-06-2022

Retail Buitendienst en Retail Binnendienst zijn teams binnen de Sales-afdeling. Jos Smedts, Sales Manager Retail: "Het team Retail Buitendienst heeft contact met de top dertig Spotta-adverteerders, zo’n 78 klantgroepen met 180 formules. Kortom, met alle grote retailers van Nederland.

De winnaars van de 'Beste Folder Award' 2022 zijn bekend!

07-06-2022

In de afgelopen maanden hebben consumenten ruim 92.000 beoordelingen gegeven over hun favoriete folders. Donderdag 9 juni werden de resultaten onthuld: de papieren folder van Lidl én de online folder van Dirk zijn bekroond tot overall winnaars van de verkiezing ‘Beste Folder Award’ 2022!

Folders blijven op de mat vallen dankzij inzetten 13-en 14-jarige

25-05-2022

Overal zijn personeelstekorten, maar reclamefolders blijven gewoon wekelijks op de mat vallen. Ook voor folderbedrijven is het lastig om aan mensen te komen. Maar doordat die sector als enige jongeren vanaf dertien jaar mag inzetten, zijn de problemen te overzien. Dat zegt directeur Thomas Hopman

SPOT ON: Business Development

05-05-2022

Deze keer in Spot On: het team Business Intelligence. Dit is een klein team en werkt op het kantoor in Utrecht. Het team is onderdeel van de afdeling Business Development, net als Marketing & Communicatie.

Veel animo voor webinar Neuromarketing

08-03-2022

Unravel heeft een lunch-webinar georganiseerd over de psychologie van onweerstaanbare reclamefolders.

Spotta steunt de horeca!

08-03-2022

De horecaondernemers hebben het de afgelopen periode zwaar gehad. Om hen een hart onder de riem te steken, hebben we een speciale horeca-actie: gratis drukwerk bij de verspreiding!

Case in the spotlight: Modehuis Lenssen Manders

08-03-2022

“Wij verspreiden het magazine Looks los op de mat om nieuwe klanten in de omgeving te bereiken. In het magazine laten we de winkel, de sfeer en het aanbod zien. Ook zit er vaak een actie in, om nog meer kracht achter de campagne te zetten.”

Folderkiezer groeit enorm

08-03-2022

Het Folderkiezer-pakket is enorm aan het groeien. We verspreiden naast ons reguliere pakket het Folderkiezer-pakket wekelijks bij bijna 90.000 consumenten. Dit is een stijging van 58% ten opzichte van een jaar geleden.

Catch the Shopper & uitreiking Best Folder Award

08-03-2022

Op 9 juni is het zover: Catch the Shopper 2022! Een dag vol inspiratie, informatie en netwerken. Het winkel- en communicatielandschap blijft volop veranderen. Daarom moeten retailers en merken nog beter samenwerken om de juiste tools in te zetten om concurrentievoordeel te creëren en de consument

SPOT ON: Netwerkregie

15-02-2022

Zoals elke maand zetten we ook deze maand een team in de spotlights. Inmiddels al het vijfde team in de ‘SPOT ON’ van Spotta. Een succesvol team bestaat uit teamleden die samen zaken voor elkaar krijgen, want samenwerken is de sleutel tot succes!

Spot on: Productie&Expeditie Eindhoven

27-01-2022

De start van het nieuwe jaar betekent een nieuw team in de ‘SPOT ON’ van Spotta. Een succesvol team bestaat uit leden die dingen voor elkaar krijgen. Samenwerken is de sleutel tot succes!

Onze bezorgers delen eindejaarsboekjes uit!

13-12-2021

Onze bezorgers kunnen tussen 11 en 31 december weer langskomen met een eindejaarswens namens zichzelf en Spotta. Veel consumenten waarderen de folders en willen onze bezorgers, vrijwillig, een extra fooi geven aan het einde van het jaar.

Spot on: Bezorgen Binnendienst

07-12-2021

De gecombineerde inzet van de folder en out-of-home reclame versterkt elkaar in het winkelschap; producten vallen sneller op en het resulteert in meer verlangen naar het product.

Resultaten Neuromarketing-onderzoek Folder en TV

08-10-2021

De folder in combinatie met een tv-commercial resulteert in een verhoogde interesse in het product. Folderaanbiedingen blijven beter hangen omdat ze in het brein bewuster en actiever worden verwerkt dan tv-reclames.

Folder en Out-of-home

08-10-2021

De gecombineerde inzet van de folder en out-of-home reclame versterkt elkaar in het winkelschap; producten vallen sneller op en het resulteert in meer verlangen naar het product.

Spot on: Afdeling Kwaliteitsbeheer

01-10-2021

Iedere maand de ‘SPOT ON’  een team van Spotta. Bij ons werken namelijk de echte toppers, die ieder met hun eigen expertise meebewegen in onze dynamische business. Vol enthousiasme, altijd op zoek naar kansen. En daar zijn we super trots op!

Veel nieuwe folders bekroond door consumenten

15-09-2021

Maarssen, 14 september 2021 – In de afgelopen maanden hebben consumenten ruim 100.000 beoordelingen gegeven over hun favoriete folders. Het resultaat? Dirk is de overall winnaar van de verkiezing ‘Beste Folder Award’, editie 2021.

Spot on: Team New Markets

01-09-2021

Om garagebedrijven in hun eigen regio onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek ontwikkelt Autovakmeester twee keer per jaar huis-aan-huisfolders met informatie over auto-onderhoud. Om zo te zorgen voor zichtbaarheid en traffic naar de garagebedrijven.

Adverteerder in de Spotlight: Autovakmeester

06-08-2021

Om garagebedrijven in hun eigen regio onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek ontwikkelt Autovakmeester twee keer per jaar huis-aan-huisfolders met informatie over auto-onderhoud. Om zo te zorgen voor zichtbaarheid en traffic naar de garagebedrijven.

Donorregistratie campagne succesvol!

11-06-2021

De folder hoort thuis in elke mediamix! In 2018 werd de wetgeving rondom donorregistraties aangepast. Een van de voorwaarden hierbij was om de consument te informeren en hierbij is de Folder als massacommunicatiemiddel ingezet.

Nieuwsbrief inschrijven