Brievenbussticker aanvragen

In Nederland wordt nu met stickers op de brievenbus een voorkeur aangegeven voor het ontvangen van brievenbusreclame. In het grootste gedeelte van Nederland geldt het opt-out systeem, waarbij een huishouden het aangeeft wanneer ze géén brievenbusreclame willen ontvangen. In een aantal gemeenten geldt het opt-in systeem, waarbij huishoudens aangeven dat ze wél brievenbusreclame willen ontvangen. Zowel opt-out als opt-in zijn erop gericht dat alleen gewenste brievenbusreclame verspreid wordt. 

Bestel een NEE|NEE of NEE|JA-sticker Bestel een JA-sticker

Opt-in gemeenten met JA-sticker

Je plakt de JA-sticker om folders te ontvangen in de Opt-in gemeenten; Aalten, Albrandswaard, Alpen-Chaam, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Assen, Baarn, Barendrecht, Bergeijk, Bronckhorst, Den Haag, Deventer, Dronten, Eindhoven Enschede, Geldrop-Mierlo, Gouda, Haarlem, Haarlemmermeer, Hattem, Heemstede, Hellendoorn, Hengelo, Hollands Kroon, Kampen, Katwijk, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maassluis, Meppel, Oegstgeest, Opsterland, Pijnacker-Nootdorp, Renkum, Rheden, Ridderkerk, Rijssen-Holten, Rotterdam, Schiedam, Soest, Tilburg, Teylingen, Utrecht, Vlaardingen, Westervoort, Winterswijk, Zaanstad, Zevenaar, Zwolle. 

Staat jouw gemeente er nog niet bij maar wordt de JA-sticker binnenkort ingevoerd? Houd dan je brievenbus in de gaten. Je ontvangt de JA-sticker via het folderpakket van Spotta. Ook kun je de JA-sticker in je gemeente ophalen bij het gemeentehuis en bij diverse winkelketens. Plak de JA-sticker op je brievenbus en blijf folders ontvangen.