Geld verdienen tijdens je vakantie?
Word bezorger!

Als vakantiebezorger van Spotta bezorg je brievenbusreclame zoals folderpakketten, huis-aan-huiskranten, losse folders en samples als andere bezorgers op vakantie zijn.

Als vakantiebezorger van Spotta...

Ben je onderdeel van een team van 21.000 bezorgers in Nederland en vervang je tijdelijk een andere bezorger die op vakantie is. Onze bezorgers gaan elke week op pad en bezorgen brievenbusreclame en huis-aan-huiskranten bij ongeveer 5 miljoen huishoudens. Tijdens de vakanties is er vaak tijdelijk wel een wijk ergens in jouw buurt beschikbaar en je kunt al vanaf 1 week beschikbaarheid ingezet worden. Minimum leeftijd om te bezorgen is 13 jaar. Als bezorger bij Spotta verdien je dan ook lekker. Hoe groter de wijk, hoe hoger de vergoeding! Zo kun je ook nog sparen om iets leuks gaan doen tijdens je vakantie!

delivery-line-1
Lekker dichtbij
delivery line 3

Download de bezorgersapp

En check meteen of er een tijdelijke wijk voor jou beschikbaar is.

geld

Snel bijverdienen

Hoe groter de wijk, hoe hoger de vergoeding! Je kunt snel beginnen.

Veel vrije tijd

Veel vrije tijd

Je kunt gewoon uitslapen en mag zelf bepalen wanneer je bezorgt tussen zaterdag en maandag.

Combineren

Combineren

Lekker cashen en fit blijven terwijl je buiten bent en je eigen tempo bepaalt!

Dit is waarom je in je vakantie wil bezorgen

Natuurlijk vragen we onze bezorgers regelmatig waarom ze voor deze bezorgbaan bij Spotta kiezen. De meeste bezorgers zijn het over een paar dingen eens: Je verdient lekker. Je bezorgt een paar uurtjes in je eigen buurt, dus snel weer thuis om andere dingen te doen of met je vrienden op pad te gaan. Je hebt immers wel vakantie! Ook ben je lekker buiten en in beweging, terwijl je geld verdient. 

Vakantiebezorgers maken iedere week kans op leuke extraatjes;

  • Airpods
  • Verdubbeling van je loon
  • En andere acties waar iedere vakantiebezorger kans op maakt, al loop je maar 1 week!

 

Spotta heeft een speciale app voor bezorgers: Mijn Spotta. Als je de app downloadt na je aanmelding zie je meteen of er een wijk voor jou beschikbaar is!
In de app zie je gemakkelijk hoeveel je per week bezorgt en hoeveel je betaald krijgt. Heb je tijdens het bezorgen hulp nodig of heb je een vraag aan Spotta? We helpen je graag via de live chat.

Hoor het van een bezorger zelf!

Zij zijn bezorgers die al langer voor Spotta werken. Ze weten als geen ander wat de voordelen van deze bijbaan zijn, maar ze kennen ook de minder leuke kanten van het werk. Ze vertellen je er graag over…

Robin over bezorgen bij Spotta

Robin | TikTok

In haar TikTok filmpje geeft Robin haar mening over bezorgen bij Spotta. Handige tips, Robin!

Waar wacht je nog op?

Yara | TikTok

Yara's filmpje op TikTok werd weekwinnaar van Spotta's TikTok challenge.

Mijn eigen tempo

Tygo | 17 jaar

Ik bezorg nu drie jaar voor Spotta, daarnaast werk ik ook nog in de supermarkt. Ik blijf ook bij Spotta bezorgen omdat ik lekker mijn eigen tempo kan bepalen en met een paar uurtjes klaar ben.

 
01 / 03

Nog vragen over bezorgen bij Spotta? 

Het antwoord staat hopelijk hier bij de veel gestelde vragen.

 En anders kun je ons mailen op bezorgen@spotta.nl

De bezorgdagen voor de folders zijn zaterdag, zondag (in principe) en/of maandag. In sommige wijken bezorg je ook op andere dagen huis-aan-huiskranten. Bezorgers die jonger zijn dan 15 jaar mogen volgens de Arbeidstijdenwet niet op zondag werken, maar alle andere bezorgers wel. Daarom staat er (in principe) achter zondag, voor de ene bezorger is dit dus wel een bezorgdag, maar voor de andere niet.

Als bezorger van Spotta bezorg je wekelijks folderpakketten en/of folderkiezerpakketten. Sommigen bezorgen naast de folderpakketten ook huis-aan-huiskranten. Of alleen huis-aan-huiskranten op een doordeweekse dag. Ook kan het voorkomen dat je losse folders of samples bezorgt bij het folderpakket of de huis-aan-huiskrant. Dit laten we je altijd van te voren weten en als je meer bezorgt krijg je ook meer betaald. 

Het precieze bedrag voor jouw bezorgwijk staat elke week in de Mijn Spotta app. Als je bezorgt bij Spotta krijg je een minimum uurloon voor jouw leeftijd en dit vermenigvuldigen we met de bezorgtijd van jouw wijk. Bezorgers van 13 en 14 jaar krijgen hetzelfde minimum uurloon als een 15 jarige bezorger. Hierbij krijg je ook nog een gewichtstoeslag en een vakantietoeslag. Het is de ene week meer dan de andere week. Houd er ook rekening mee dat je in het begin langer met bezorgen bezig bent dan wanneer je een aantal weken hebt bezorgd en dus meer ervaren bent. Ook het hulpmiddel dat je gebruikt, bijvoorbeeld een fiets of een karretje, heeft invloed op de tijd die je bezig bent met een folderwijk.

Gemiddeld twee keer per maand krijg je je verdiende bezorgvergoeding op je bankrekening gestort. In de Mijn Spotta app zie je wanneer je uitbetaald krijgt.

Meld je aan via het formulier en download de Mijn Spotta app. Je ziet dan meteen of er een wijk beschikbaar is in jouw buurt.

Als je ziek bent, op vakantie gaat, of om een andere reden niet kan bezorgen, verwachten we dat je zelf voor vervanging zorgt. Een vriend(in), zus, broer of buurjongen kan jouw wijk tijdelijk van je overnemen. Lukt het niet om vervanging te vinden? Neem dan contact op. Je vakantieplannen geef je door in de Mijn Spotta app

Documenten downloads

Hier vind je verschillende nuttige documenten voor bezorgers.

Wijktellingen