SPOT ON: Netwerkregie

15 feb 2022

Zoals elke maand zetten we ook deze maand een team in de spotlights. Inmiddels al het vijfde team in de ‘SPOT ON’ van Spotta. Een succesvol team bestaat uit teamleden die samen zaken voor elkaar krijgen, want samenwerken is de sleutel tot succes! We stellen je graag voor aan Netwerkregie!

SpotOn Netwerk regie

Netwerkregie heeft kennis van zaken, ze zijn een belangrijke spin in het web en een kei in samenwerken. Het is dan ook niet gek dat ze zich bezighouden met veel verschillende aspecten binnen Spotta. We leggen je graag in het kort uit wat team Netwerkregie doet:  

  • Afstemmen met verkoop om verkochte producten en/of klantwensen te realiseren in het operationele proces. Dit doen ze door klantvragen te beoordelen op haalbaarheid in het proces, op basis van forecasting de operationele keten in het proces te voorspellen en het begeleiden van productimplementaties.
  • Operationele weekproces: denk aan het afstemmen van orders met verkoop, de aanvoer van de folders begeleiden naar fabrieken en transporten plannen van fabriek naar depots.
  • Regie voeren over productie, transport en bezorgen door begeleiding en interventies om het operationele proces soepel te laten verlopen. En niet het minst onbelangrijke, het managen van drukke weken in het Spotta proces.
  • Optimaliseren van processen om het iedere week weer een stapje beter te doen

We hebben verschillende collega’s in dit team, namelijk Transportcoördinator (Kennedy Krishnadath), drie Coördinatoren Netwerkregie (Petra Libudzweski, Corne Gabriels en Edwin Korterink) en twee Regisseurs Netwerkregie (Jordy van Bemmel en Bart Jan Betlem). Het is een divers team, gericht op een helder doel en dat is adverteerders tevredenstellen! Het operationele proces is key binnen Spotta om hieraan bij te dragen. 

Bekijk onze recente berichten

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

CCO Thomas Hopman geeft zijn visie over brievenbusreclame in PrintPower

31-5-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. In deel I van onze Door Drop Series sprak Print Power met Europa's toonaangevende brievenbusmarketeers om erachter te komen hoe zij de flyerindustrie toekomstbestendig kunnen maken... 

Lees hier het hele artikel:

https://www.printpower.eu/insight/printed-door-drops-a-powerful-sales-driver/?no=ch

 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

01 / 03