Spot On: Finance & Control

23 jan 2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

SpotOn Finance

De afdeling Finance

De afdeling Finance bestaat uit vier medewerkers. “Allemaal keurige boekhouders natuurlijk ???? Hans Schuurman, onze topsporter. Wil van Bentum, onze accurate en goedlachse junior. Sandra van Soest, die voorheen klanten achter de broek aanzat en tegenwoordig een alleskunner is. En Annette Beekes mag dit aansturen en coördineren. Dit team werkt dagelijks aan het up-to-date houden van de financiële administratie: inkoopfacturen, betalingen, bankafschriften, maandrapportages, belastingaangiften, verkoopfacturen inlezen, you name it, they do it!”

De Salarisadministratie wordt – samen met Annette – gedaan door Laura van Kleef. “Zij zorgen er elke maand voor dat iedereen op tijd zijn juiste salaris krijgt. Een ondankbare taak soms, want je krijgt natuurlijk alleen wat te horen als het niet klopt. Ze doen dit met passie en zijn altijd op zoek naar verbeteringen. Met behulp van AFAS-software zijn zij mooie stappen aan het maken, let maar op komende maanden.”

Control bestaat nu uit twee personen: Dennis Hemmer en Collin Keiman. “Collin wordt ingehuurd en helpt ons enorme stappen te maken op businessondersteuning en met name business control-rapportages in Excel en BI. We zoeken nog een vaste business controller. Dennis verzorgt de wekelijkse omzetrapportage, periodecijfers en analyse en de jaarrekening. Een huzarenstukje! Zijn motto: Vertrouwen is goed, controleren is beter!”

Ruud de Groot is de credit controller. “Hij jaagt op vriendelijke maar strenge wijze op de achterstallige betalingen aan/van onze klanten met behulp van de accountmanagers. Altijd fascinerend om die man in actie te zien!”

Facilities bestaat uit drie personen. “De ervaren Spotta krachten Janine ‘Utreg!’ de Bie en Adele Trapenberg (het lijkt alsof bij haar altijd de zon schijnt) zorgen ervoor dat er koffie is, werkschoenen zijn, de laadpaal wordt hersteld, panden schoon blijven, kerstpakketten top zijn en altijd in voor een lach! Eric Holtman mag met onuitputtelijk energie deze twee kanjers aansturen.
Anja Berkouwer is ook een ervaren rot en werkt zo veel ze kan. Dan weer voor Bezorgen, dan weer voor Netwerkregie en dan weer voor Facilities. Ondanks dat ze op dit moment niet aan het werk is, kunnen we niet zonder haar!

Een bonte verzameling van mooie mensen! Ik ga elke dag met plezier aan het werk om Spotta te helpen haar doelen te realiseren”, besluit Xander.

Bekijk ook eens onze andere berichten

CCO Thomas Hopman geeft zijn visie over brievenbusreclame in PrintPower

31-5-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. In deel I van onze Door Drop Series sprak Print Power met Europa's toonaangevende brievenbusmarketeers om erachter te komen hoe zij de flyerindustrie toekomstbestendig kunnen maken... 

Lees hier het hele artikel:

https://www.printpower.eu/insight/printed-door-drops-a-powerful-sales-driver/?no=ch

 

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Spot On: Marketing & communicatie

10-03-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop."

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11-11-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB.

SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01-10-2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen.

01 / 08