SPOT ON: Bezorgen Buitendienst

01 okt 2022

Het team van Bezorgcoördinatoren maakt onderdeel uit van de afdeling Bezorgen. Binnen dit team zijn dertig Bezorgcoördinatoren toegewijd bezig met een gebied (bijv. Amsterdam): in deze regio is de coördinator de verantwoordelijke persoon voor alle afgiftepunten van folder- en weekendkranten van zijn gebied en daarmee de bezorgers die binnen dit gebied vallen. Naast deze dertig mensen, onderhouden twee heren alle afgiftepunten van midweekkranten en te voorzien van bezorgers. Tot slot is er binnen het team een dedicated collega fulltime bezig met de Bezorgteams, die over het gehele land opereren.

SpotOn Bezorgen Buitendienst

De afdeling Bezorgen is binnen onze keten-organisatie de laatste schakel. De Bezorgcoördinatoren zijn hierin een belangrijke spin in het web: deze mensen zijn namelijk op dagelijkse basis bezig om binnen hun gebied voor werkelijk ieder afgiftepunt een bezorger te kunnen vinden die het folderpakket of het lokale krantje wil bezorgen. Het beoordelen van nieuwbouw, oplossen van klachten, afhandelen van dumpingen en waarborgen van de kwaliteit zijn hierin een paar activiteiten die door deze coördinatoren worden uitgevoerd en ontzettend belangrijk zijn binnen de dagelijkse gang van zaken. Zonder deze activiteiten zouden er namelijk veel minder mensen zijn die iedere week het krantje of folderpakket op de mat hebben liggen.

Met een mooie mix in leeftijd, kennis, kunde en ervaring staat er een mooi en bovenal divers team binnen de afdeling, waarin de combinatie tussen binnen- en buitendienst ook goed vertegenwoordigd is. Deze mensen zijn immers de oren en ogen van Spotta in deze gebieden. Daarbij zijn we ontzettend trots op deze mensen die dagelijks bezig zijn met het werven, selecteren en behouden van meer dan 22.000 bezorgers die we hebben binnen Spotta. Dit is niet altijd een gemakkelijke taak door de velen vacatures die er op dit moment zijn in de markt, maar met een gezonde dosis enthousiasme, creativiteit en doorzettingsvermogen weet dit team er altijd alles aan te doen om iedere week weer zo veel als mogelijk folderpakketten door de brievenbus te krijgen met de hoogst mogelijke kwaliteit en tijdigheid. Hulde!

Bekijk ook eens onze andere berichten

CCO Thomas Hopman geeft zijn visie over brievenbusreclame in PrintPower

31-5-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. In deel I van onze Door Drop Series sprak Print Power met Europa's toonaangevende brievenbusmarketeers om erachter te komen hoe zij de flyerindustrie toekomstbestendig kunnen maken... 

Lees hier het hele artikel:

https://www.printpower.eu/insight/printed-door-drops-a-powerful-sales-driver/?no=ch

 

Folders zorgen voor extra omzet. Dus waarom worden ze bedreigd? 

31-05-2023

Folders zijn een van de commercieel meest succesvolle printkanalen, maar zoals alle printmedia wordt het geconfronteerd met toenemende uitdagingen en weerstand. 

Spotta maakt huis-aan-huis bezorging slimmer en duurzamer

17-04-2023

Nieuwe bezorgmethode maakt segmentatie op huishouden mogelijk 

De ambities van onze medewerkers zijn ook onze ambities

28-03-2023

Regelmatig geven wij onze medewerkers de kans om te kunnen groeien. Adam Fic is een goed voorbeeld. Adam vertelt over zijn Spotta kansen.

Spot On: Marketing & communicatie

10-03-2023

Een energiek en dynamisch team dat altijd voor jullie klaar staat! "De werkzaamheden van onze afdeling bestaan uit activiteiten en strategieën die gericht zijn op het promoten van een product, dienst of merk bij interne en externe stakeholders”, zegt afdelingshoofd Jan-Willem Kuiper. “Wij hebben dus met elke afdeling binnen Spotta te maken als het gaat om communicatie, branding, marktonderzoek, campagnes en verkoop."

Inzamelingsactie voor Turkije en Syrië

28-02-2023

Gelukkig zijn er altijd mensen die in actie komen in tijden van nood. Zo ook Riza Uli, onze medewerker van de technische dienst. Hij heeft samen met vrienden een inzamelingsactie georganiseerd om de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië te helpen.  

Spot On: Finance & Control

23-01-2023

Dit keer staat de stafafdeling Finance & Control in de spotlights. Bij deze afdeling is er het afgelopen jaar behoorlijk wat gewijzigd. “De afdelingen Finance en Business Control & Office Support zijn samengevoegd”, zegt manager Xander Verhaal. “Vervolgens het vertrek van drie business controllers, het opvangen van hun werkzaamheden was een prestatie op zich. Tenslotte is in het najaar de afdeling Facilities erbij gekomen en is Office Support gesplitst in Facilities en Netwerkregie. De afdeling staat nu en kan uitgebouwd worden!”

Spot On: Sales - MKB (Midden en Kleinbedrijf)

11-11-2022

“Ons energieke en gezellige team kent een goede mix tussen jonge mensen en mensen die al jaren in het vak zitten. Hierdoor kunnen we ons als geen ander verplaatsen in de ondernemers van deze tijd en de snel veranderende markt”, zegt Mike Wesel, Manager MKB.

01 / 08